رضا کرمی
مشاور معماری سازمانی و مدیریت فناوری اطلاعات
نقل مطالب این وبگاه، با ذکر منبع مجاز است.
سازمان نظام صنفی رایانهای
سازمان نظام صنفی رایانهای
۷ خرداد ۱۳۹۴
آواربرداری، همراه با گرد و غبار محلی!
متن زیر یادداشتی است که در مهرماه سال ۹۳ در پاسخ به مطالب شماره ۱۶ نشریه پیوست در خصوص انتخابات هیاتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران نوشتم و در شماره بعد این نشریه به چاپ رسید. همانند هر نهاد انتخابی دیگری در کشور ما، در پایان هر دوره هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای و همهنگام با اوجگیری فضای انتخاباتی در صنف، بازار نقد – وگاه نفی - عملکرد…
سازمان نظام صنفی رایانهای
۷ خرداد ۱۳۹۴
سه سال تجربه، سه مشکل و سه توصیه!
یادداشت زیر در دی ماه سال ۹۳ همزمان با پایان دوره مسئولیت شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانهای کشور و به درخواست دبیرخانه این سازمان نوشته شد و قرار بود به همراه سایر نوشتههایی که به همین مناسبت تهیه شده بود در پرتال سازمان منتشر شود، که به دلایلی که بر من پوشیده است، چنین نشد. به همین دلیل و با وجود گذشت چند ماه از تاریخ نگارش، انتشار عمومی…
سازمان نظام صنفی رایانهای
۱۶ آبان ۱۳۹۰
درسهای انتخابات سوم و بایستههای پس از آن
انتخابات دوره سوم هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران سرانجام با همه فراز و فرودها و حواشی تلخ و شیرین آن به پایان رسید. فارغ از برخی رفتارها و گفتارهای خلاف قاعده و خارج از انتظار پیش و پس از برگزاری انتخابات، که میتوان سهمی از آن را به عذر هیجانات طبیعی ناشی از رقابتهای انتخاباتی پذیرفت و آرزو کرد سهم دیگر آن از این پس تکرار…
سازمان نظام صنفی رایانهای
۲۱ مهر ۱۳۹۰
فضای رقابت غیرعادلانه، مهمترین مشکل شرکتهای خصوصی
مصاحبه با خبرگزاری ایتنا پیش از انتخابات هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران (چهارشنبه ۱۳ مهر ۹۰) آقای کرمی شما یکی از فعالترین اعضای کمیسیون نرمافزار در دورههای قبل بودید. در صورتی که به عنوان عضو هیئت مدیره برگزیده شدید، چه برنامهای برای توسعه فعالیتهای این کمیسیون دارید؟ همه کمیسیونهای تخصصی سازمان دو وظیفه عمده دارند، یکی مشارکت در تحقق اهداف عمومی سازمان و دوم پیگیری اهداف و…
سازمان نظام صنفی رایانهای
۲۱ شهریور ۱۳۹۰
چرا در انتخابات سازمان شرکت کردم؟
در آخرین مصاحبهای که قبل از شروع ثبتنام کاندیداهای دوره سوم هیاتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران انجام دادم،گفته بودم که قصد نامزدی در این انتخابات را ندارم، اما به فاصله چند هفته و با شروع نامنویسی کاندیداها اتفاقاتی روی داد که ناگزیر از تجدیدنظر در این تصمیم خود شدم. این بود که با اصرار و تماسهای مکرر برخی از دوستان و همکاران صنفی (از جمله دو تن از…
سازمان نظام صنفی رایانهای
۵ شهریور ۱۳۹۰
مهمترین وظیفه هیاتمدیره دوره سوم، بازسازی اعتماد و انسجام صنفی است.
متن مصاحبه با روزنامه فناوران در مورد انتخابات هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای ۱-آیا برای سومین دوره انتخابات هیات مدیره نظام صنفی رایانهای تهران کاندیدا می شوید؟ اگر جواب شما خیر است لطفا دلیل خود را توضیح دهید. خیر، در حال حاضر برنامهای برای نامزدی انتخابات هیات مدیره سازمان ندارم. فارغ از دلایل شخصی که هر کسی ممکن است برای داوطلب شدن یا نشدن برای عضویت در هیاتمدیره…
سازمان نظام صنفی رایانهای
۶ تیر ۱۳۹۰
چند نکته درباره سازمان نظام صنفی رایانهای: ۳) «کارویژه» سازمان چیست؟
اشکالی را که در گفتار پیشین در مورد ماهیت چندگانه سازمان طرح کردیم، شاید بتوان با رویکردی ابزارانگارانه و عملگرایانه بهفراموشی سپرد، همانگونه که همه ما کمابیش چنین کردهایم. بهعبارت دیگر، برای اعضای صنف، فارغ از ماهیت سازمان، نفس وجود آن بهعنوان ابزاری برای دفاع از منافع و مصالح صنفی مهم است، یعنی اینکه «جایی» وجود دارد که حالا هر چه اسم آن را بگذاریم، میتواند از منافع صنفی شرکتهای…
سازمان نظام صنفی رایانهای
۲۵ خرداد ۱۳۹۰
چند نکته درباره سازمان نظام صنفی رایانهای: 2) معمایی به نام صنف
هر چند برای ما «اهالی صنف» پرسش از چیستی و چرایی سازمان جزء محرمات تلقی میشود و چونوچرا در مورد وجود و ماهیت آن را مغایر حمیت صنفی میدانیم، اما واقعیت این است که برای ریشهیابی بسیاری از مشکلات و کاستیهای فعلی سازمان، چارهای جز بازگشت به مبانی وجودی آن و کندوکاو برخی از مفاهیم پایه پسپشت تشکیل سازمان نداریم. این پرسشها را تنها باید تمهید مقدمه لازم برای بحث…
سازمان نظام صنفی رایانهای
۲۰ خرداد ۱۳۹۰
چند نکته درباره سازمان نظام صنفی رایانهای: 1) پیش از آغاز
راهاندازی ستون « نقدها، نظرات، پیشنهادات و دلتنگیها» در پیشانی وبسایت سازمان، فرصت فرخندهای است که هرچند کمی دیر ایجاد شده، اما در صورت استقبال اهالی صنف از این فرصت، میتواند به محملی برای هماندیشی اعضای سازمان و بازگویی اندیشههایی بدل شود که در این چندساله اخیر، هیچ بستر و رسانه «درونصنفی» برای بیان آنها فراهم نبوده است. واقعیت آن است که بهرغم تلاشهای ارجمندی که در این دو دوره…